ČISTAČ ZA FASADE

HeUs je totalni čistač, koji ima jače dejstvo od osnovnog sanitarnog čistača. Proizvod je razvijen za uklanjanje zaprljanja i atmosferskih naslaga koje su se godinama taložile na kamenim podlogama.

Ovaj totalni čistač za kamene fasade pomaže i u “beznadežnim slučajevima”. Peskarenje  fasada nakon upotrebe HeUs-a više nije potrebno. HeUs je čistač koji se koristi kada fasade dobiju  “zacrnjenja” od vremenskih uslova. Međutim on se koristi i na ekstremno zaprljanim zidnim i podnim pločicama kao što su npr. industrijski toaleti,podloge sa ostecenjima od rdje itd. HeUs se sastoji od jakih mineralnih kiselina sjedinjenih sa aktivnim supstancama za pranje koje zajedno rastvaraju zaprljanja. HeUs sadrži jake kiseline i koristi se posebnom opreznošću. 

Upotreba: Površinu dobro pokvasiti  vodom naneti HeUs, ostaviti kratko da deluje i oprati sa mnogo vode. Preporučuje se da se podloga naknadno tretira sa nekim blago alkalnim rastvorom. Za trajnu zaštitu preporučuje se tretiranje podloge preparatom “Sinco Steinperle”, tako atmosferska zaprljanja više ne mogu prodirati u pore,time se olakšava kasnije čisćenje i održavanje površina. HeUs se u zavisnosti od zaprljanja upotrebljava koncentrovano ili razređen sa vodom u razmeri 1:50.

 Prednosti:

-   Širok spektar primene

-   Uklanja čak i tvrdokorne mineralne naslage

-   Uklanja fleke od ulja i slojeve oksidacije

-   Ukljanja  šalitru i kamenac

Pakovanje: 1000ml

Katalog proizvoda