Rastvarač zaprljanjih slojeva sa sušačem i efektom sjaja

Nakon pranja lakirane i staklene površine suve su nakon nekoliko minuta i ostaje vidljiv efekat sjaja

Blago penušav koncentrat za čiščenje prijatnog mirisa za čišćenje vozila (automobila, teretnih vozila i autobusa), građevinskih i pojloprivrednih mašina, kuhinja, baštenskog nameštaja, saobraćajnih znakova, rolo kapija, plastičnih stolarija, roletni, autobuskih, železničkih, avionskih, brodskih saobraćajnih sredstva, motora, cerada, jako zaprljanih podova u radionicama, halama, rampama i saobraćajnim, komunalnim i gradskim površinama, voznim parkovima, kao i kompletnim građevinskim oblastima i sličnom.

Odnos prema otpadnim vodama: 
U primeni za koju je namenjen, separator ulja neće biti pogođen. Pogodan je za upotrebu prečistačima vode. Biološki je razgradiv u skladu sa odredbama i regulativama deterdženta. Ne sadrži adsorbovane organske halogena jedinjenja (AOX). Ne sadrži organske kompleksne agense koji nakon 28 dana ne postižu od minimum 80% stepen eliminacije rastvorenog organskog ugljenika.


Primena:

U zavisnosti od stepena zaprljanja i svrhe upotrebe primenjuje se nerazređen. Nanositi na površine ili pomoću uređaja za pranje pod visokim pritiskom ili pomoću prskalice.  Proizvod se može koristiti i pomoću postojeće pumpe za doziranje u perionicama kao šampon ili sredstvo za pranje pomoću pene. Predlog koncentrata pogledati dole. Zagrejane lakirane površine pre primene isprskati hladnom vodom, a proizvod ne treba ostaviti da se suši na lakiranoj površini. Ne koristiti na jakom suncu. Osetljive materijale (legure od aluminijuma) proveriti na postojanost.

 

hemijsko predpranje+pena     5-20 ml / vozilu         

predpranje                              1:20 do 1:30

uklanjanje insekata                 1:20 do 1:30

čišćenje felni                          1:5  do 1:10

 

Naš savet:

Power čistač može se, u zavisnosti od područja upotrebe, jačine upotrebe, stepena i vrste zaprljanja, načina upotrebe, posebno kod tople ili hladne upotrebe koristiti veoma razređen. Mi preporučujemo: slaba zaprljanja do 1:200, srednja zaprljanja do 1:100, jaka zaprljanja od 1:30 - 1:50. Nakon kratkog vremena delovanja dobro isprati sa mnogo vode

 

Prednosti:

  • Obično nije potrebno dodatno brisanje kožom – ali to zavisi od kvaliteta vode ispiranja (na primer: količina kamenca kod velike tvrdoće vode)
  • Uklanja i takozvana statična zaprljanja (sloj zaprljanja od saobraćaja)
  • Može da se koristi hladno, manuelno, toplo ili čistačima pod visokim pritiskom

Pakovanje:1000ml