SPECIJALNI ČISTAČ NA BAZI CITRUSA

Snažni citrus čistač je visoko koncentrovani rastvarač ulja koji deluje protiv svih vrsta zaprljanja i masnoća. Namenjen je specijalno za prodajne prostore, zanatstvo, građevinu, radionice, oblasti sa namirnicama, hotele, domaćinstva i hobi.

Citrus čistač sa snažnom formulom bez kiseline, soli amonijaka i hlora, garantuje ektremnu efikasnost, samostalno rastvara i najtvrdokornija zaprljanja bez ribanja i četkanja. U zavisnosti od zaprljanja može se razblaziti u razmeri od 1:1 do 1:40. Nakon prskanja ostaviti 2-3 minute da deluje, oprati vodom ili obrisati. Ne raditi na jakom suncu i ne dozvoliti da se osuši na vrelim mestima. Snažni citrus čistač nije zapaljiv, ne ostavlja neprijatne mirise, blag je prema koži, ne podleže nikakvim propisima i u skladu je sa zakonima o zaštiti vodenih površina.

Pogodan za pranje podova od plastike i PVC-a, cigle, ravne ili popločane podove, zidne i podne pločice, mašine, dizalice, alat, kao i za pranje automobila ili motora.

Očišćene površine ostaju čiste i sjajne.

Primena: Citrus Kraft Reiniger može da se koristi ručnim prskanjem i brisanjem, mašinski ili pranjem pod visokim pritiskom. Kod upotrebe mašina za ćišćenje, npr. u peračima pod visokim pritiskom proizvod može da se koristi, za razliku od ručnog čišćenja, nerazređen.

Preporučuju se sledeće koncentracije u odnosu sa vodom:

-          Ektremna zaprljanja  1:1 do 1:5

-          Jaka zaprljanja 1:5 do 1:20

-          Srednja zaprljanja 1:20 do 1:80

-          Manja zaprljanja 1:80 do 1:120

Na osetljivim površinama prvo proveriti dejstvo preparata.

Prednosti:

-          InS – dozvola

-          Jak u delovanju, posebno ekonomičan

-          Podnose ga svi materijali

-          Bezbedan za životnu sredinu

-          Višestruko upotrebljiv

Pakovanje: 1000ml;
Katalog proizvoda